Financial Services.


Wij coördineren al uw zaken omtrent uw vermogen en familie. Belastingen, juridische zaken, schenken, en estate planning kunnen daar deel van uitmaken.
Investment Services.


Uw totale vermogenspositie maken wij inzichtelijk met behulp van iAssetMonitor. Met deze - door onszelf ontwikkelde web app - heeft u altijd een actueel overzicht. Het is een uitstekende tool om het risico te monitoren dat met het vermogen wordt gelopen. Het laat de verdeling en overlap van het vermogen zien bij de verschillende financiële instellingen. De performance kan totaal of per financiële instelling worden gemeten. Doordat deze informatie online beschikbaar is, is het ook eenvoudig om de data met u en anderen (bijv. fiscalisten, adviseurs) op afstand te delen.

De iAssetMonitor is uniek. Nu bent u eindelijk in staat een complete ‘helikopter view’ te maken van al uw bezittingen. Van spaarrekeningen, onroerend goed en erfrekeningen tot posities bij vermogensbeheerders en banken.

Wij monitoren en adviseren u over uw totale vermogen vanuit een vermogensbehoud en risicobeheer perspectief.
Family Pool.


Onze Family Pool biedt een goede, simpele en efficiënte beleggingsoplossing gericht op het behalen van het beste lange-termijn rendement voor het genomen risico. Kapitaalsbehoud voor volgende generaties heeft de prioriteit.